SON DAKİKA

150 MİLYONLUK OLAN SAVAŞ BAŞKANDAN ÖZCAN'A FORMALI ZİYARET..

Boluspor'da ki ikinci sezonunda play-of kapısına kadar dayanan başkan Savaş Abak ve yönetimi yeniden seçimi kazanarak Bolu Belediye Başkanı olan Tanju Özcan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

150 MİLYONLUK OLAN SAVAŞ BAŞKANDAN ÖZCAN'A FORMALI ZİYARET..
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Yaklaşık 2 sezondur Boluspor yönetiminde yer alan Savaş Abak ve ekibine destek veremediği için her fırsatta üzüntüsünü dile getiren başkan Tanju Özcan, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde büyük bir farkla yeniden Bolu Belediye Başkanlık koltuğuna oturmuştu. Seçimden sonra pek fazla hayırlı olsun ziyareti almayan başkan Özcan, bugün Boluspor'u misafir etti. Play-of hedefine çok önemli iki maç kala varlarını yoklarını ortaya koyan Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yönetim kurulu, Tanju başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Boluspor forması hediye ettiler.

İKİ ÖNEMLİ MAÇ İÇİN MÜJDE VAR MI? 

Mevcut yönetimin göreve gelmesinde büyük pay sahibi olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Savaş Abak ve ekibine destek veremediği için her fırsatta üzüntüsünü dile getirsede, ekibimizin önündeki iki önemli ve hayati maç için bu toplantıda müjde verip vermediği henüz kulislere düşmedi. Kulüpten yapılan açıklamada "Başkanımız Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak, Boluspor forması hediye ettiler" ifadelerine yer verilirken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ziyaret ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.