SON DAKİKA

AKARYAKIT'A ZAM GELDİ. GECE POMPAYA YANSIDI

Benzin ve motorine gelen zamla birlikte, otogaz fiyatlarında ise indirim yapıldı. Bu değişiklikler, gece yarısı pompaya yansıdı.

AKARYAKIT'A ZAM GELDİ. GECE POMPAYA YANSIDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Benzin ve motorine gelen zamla birlikte, otogaz fiyatlarında ise indirim yapıldı. Gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak bu değişiklikler, Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanmalarla birlikte vatandaşların dikkatini çekiyor.

Benzine 28 kuruş, motorine ise 26 kuruş zam yapıldı. Öte yandan, otogaz fiyatlarında 1 lira 64 kuruşluk bir indirim gerçekleştirildi.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına bakıldığında İstanbul'da litre başına benzinde ortalama 43,65 lira, motorinde ise ortalama 41,07 lira ödendiği görülüyor. Otogaz ise ortalama 22,47 liradan satılıyor.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Melungeo 14 (2 ay önce)
    yeni yine petrol bulduk ya ondandır..bizde yiyiciler olduğu sürece bulmasak daha iyi..halk faydasını görmüyor.....
    0
    0
    Cevapla