SON DAKİKA

ALTINDAL'DAN BAYRAM ÖNCESİ PAZAR YERİ DÜZENLEMESİ HATIRLATMASI

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal yaklaşan Kurban Bayramı öncesi pazaryerlerinde yapılan düzenlemeyle ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Altındal “Bolu Pazarı” olarak bilinen ana pazarın Pazartesi gününden başlayarak Arife Gününe kadar açık kalacağını açıklayarak, sebze, meyve, tuhafiye ve şarküteri ürünlerinin indirimli olacağını söyledi.

ALTINDAL'DAN BAYRAM ÖNCESİ PAZAR YERİ DÜZENLEMESİ HATIRLATMASI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal yaptığı paylaşımda “Allah'ın izniyle önümüzdeki hafta Kurban Bayramı haftasına gireceğiz. Bayram haftası sebebi ile Bolu büyük ana pazarımız pazartesi gününden itibaren Cumartesi gününe kadar açık olacaktır.  Cumartesi günü (arefe günü) Bolu ana pazarımıza ilaveten Bahçelievler semt pazarı ve Mehmet çoban Sümer semt pazarlarımız da açık olacaktır. Bu zamanda 6 gün boyunca rahat güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Tüm müşterilerimizi pazarlara davet ediyoruz. Pazarlarımız günlük taze kaliteli ve uygun fiyatlara satılan yerlerdir. Türk milletinin örf ve adetlerinde genel kültüründe doğal olan pazarlar vardır. Bu bayram haftası sebebi ile sebze, meyve, Tuhafiye ve Şarküteri ürünlerimizi elimizden geldiğince, fazlasıyla indirime koyacağız. Yine ne gelirse sizden bize, bizden size fayda gelir. Bizim ve sizin cenazelerimize ve düğünlerimize üç harfli marketler değil, siz ve gönlü güzel Pazarcı kardeşlerimiz gelir. Ama yine bu esnada istem dışı durumlar olursa Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı şahsım ve yönetimim olarak her gün sahada olacağız. Şikâyetlerinizi bizlere iletebilirsiniz" dedi. 

Altındal ayrıca "Hepinize bereketli alışverişler dileriz. Ailenizin kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.