SON DAKİKA

BAŞKAN FATİH KAVAK SEBEN'DE 3 YENİ VE ÖNEMLİ PROJEYLE SAHNE ALDI

Seben'de geçtiğimiz dönemde yaptığı başarılı çalışmalar ile Seben halkının takdirini kazanan başkan Fatih Kavak, 2’inci dönem için birbirinden önemli projeler sahne almaya devam ediyor. Başkan Kavak Kapalı pazar yerinin yenileneceğini ve yapacakları yeni mesire alanı ile Seben halkının daha rahat bir vakit geçirebilecekleri bir alanı oluşturacaklarının müjdesini verdi.

BAŞKAN FATİH KAVAK SEBEN'DE 3 YENİ VE ÖNEMLİ PROJEYLE SAHNE ALDI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

"Memleketimiz için hayalimiz değil, gerçekleşecek projelerimiz, tamamlanacak çalışmalarımız var" diyerek 2. dönem için haftalar önce mesajını veren başkan Kavak açıkladığı iki yeni proje ile dikkat çekti. 

Seben Belediye Başkanı ve AK Parti Seben Belediye Başkan Adayı Fatih Kavak “İlçe merkezimizdeki vatandaşlarımız ilçe sınırları içinde daha kaliteli vakit geçirerek, dinlenme, eğlenme spor ve piknik yapma imkanı sunacağımız bir mesire alanı planlıyoruz” dedi. Başkan Kavak ayrıca “Ekonomik ömrünü tamamlamış olan, Engin Gülenç kapalı pazar yerini yeniden yaparak modern hale getirip esnafımızın ve halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.  Seben'in başarılı belediye başkanı Fatih Kavak ayrıca Ekonomik ömrünü tamamlayan su ve kanalizasyon hattının yenilenerek en kısa sürede Seben halkının hizmetine sunacaklarını belirtti. 

Bolu'yu ziyaret eden bakalanlarda sıkı temaslarda bulunan başkan Fatih Kavak en son Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan Seben halkı ve Seben’li gençler için 3 önemli projenin de sözünü almayı başarmıştı. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.