SON DAKİKA

BAŞKAN KAVAK'TAN HEM YAŞLILARA HEM DE ÇOCUK VE GENÇLERE

Seben Belediye başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Kavak ilk 5 yıllık döneminde ortaya koyduğu başarılı projelerin ardından, ikinci dönem için Seben halkına yine müjdelerle gelmeye devam ediyor. Başkan Kavak bu sefer iki önemli proje ile hem çocukları ve gençleri hem de yaşlıları sevindirecek iki önemli projeyi açıkladı.

BAŞKAN KAVAK'TAN HEM YAŞLILARA HEM DE ÇOCUK VE GENÇLERE
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Görev süresinin ilk 5 yılında  Seben'de değişimin ismi olan başkan Kavak, açıkladığı 2 proje ile dikkatleri çekti. Ortaya konulan projelerle Seben halkının büyük desteğini gören Seben Belediye başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Kavak, yeni dönemde Gençler ve Çocuklar için “Portatif Yüzme Havuzu” yapacaklarını Yaşlılarımız için “Yaşlı Bakım Merkezi”nin temelinin atılacağının müjdesini verdi. Başkan Kavak yaptığı açıklamada “Özellikle yaz aylarında ilçemizde gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal aktivite sınırını genişletip farklı spor dallarına da teşvik etmek amacıyla portatif yüzme havuzu yapacağız” dedi. Genç başkan ayrıca “Yaşlı Bakım Merkezi” ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüştüklerini, yaşlı nüfusun yoğun olduğu Seben'e bu bakım merkezini hükümetin desteği ile kazandırılacağını söyledi. 

YENİ PROJELER YOLDA

Verdiği iki önemli proje ile hem çocukların ve gençlerin hem de yaşlı vatandaşlarımızın büyük desteğini alan Kavak'ın önümüzdeki günlerde 2024-2029 yılları için planladığı tüm projeleri tek tek açıklaması bekleniyor.         

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'YAŞLI BAKIM MERKEZİ AÇILACAK SEBEN İÇİN CANLA BAŞLA YOLA DEVAM
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'GENÇLERİMİZ.VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN PORTATİF YÜZME HAVUZU YAPACAĞIZ SEBEN İÇİN CANLA BAŞLA YOLA DEVAM
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.