SON DAKİKA

İŞTE ÖZCAN'IN İLK AÇIKLAMASI "HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK"

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra Önceki genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesini isteyen ve Genel Merkez önünde eylem yaptığı için CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geri dönüş talebi  MYK toplantısında oy çokluğu ile kabul edildi.

İŞTE ÖZCAN'IN İLK AÇIKLAMASI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün saat 11.00’de toplanan MYK’da daha önce partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri ele alındı. MYK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “bağışlanma” talebini oy çokluğu ile kabul etti. Son kararı CHP Parti Meclisi verecek.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesabı X’ten yaptığı açıklamada dönüşüyle ilgili olarak şöyle demişti:

Biraz önce ‘Baba Evine’ dönüş talebim ile ilgili konunun bugün CHP MYK’sı ve Parti Meclisi’nin gündemine geleceğini memnuniyetle öğrendim. Yaşanan bu süreçte başarı odaklı bir siyasetçi olarak, paylaşımlarım ve söylemlerim sebebiyle istemeden kırdığım ve üzdüğüm partililerimizden helallik istiyorum. Bundan sonra partimizin yerelde ve genelde başarısı için daha çok çalışacağım… Her şey çok daha güzel olacak.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.