SON DAKİKA

BOLU VE İLÇELERDE KAZANAN İSİMLER BELLİ OLUYOR

Bugün yapılan yerel seçimlerde YSK'nın yayın yasaklarını kaldırması ile ilk sonuçlar gelmeye başladı. Kesin olmamak ile birlikte gelen ilk sonuçlar şöyle...

BOLU VE İLÇELERDE KAZANAN İSİMLER BELLİ OLUYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediye Başkanlığı seçimlerinde açılan sandık sayısı yüzde 25 olurken, bu rakamlara göre CHP adayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yüzde 54, AK Parti yüzde 29, MHP ise 11,97 oy aldı.

Bolu’nun bazı ilçe ve beldelerinde belediye başkanlıklarını kazanan partiler belli oldu.
AK Parti Mengen, Dörtdivan, Yeniçağa ilçeleri ve Karacasu beldesini alması kesinleşirken, CHP Kıbrıscık, Seben, Göynük, Gökcesu ve Mudurnu’yu, MHP ise Taşkesti beldesini alması kesinleşti.

Bolu'nun Seben İlçesi'nde 31 Mart yerel seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Uygar Oturakdaş kazandı.

Bolu'nun Göynük İlçesi'nde 31 Mart yerel seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ali Oral kazandı.

Bolu'nun Mudurnu İlçesi'nde 31 Mart yerel seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Doğan Onurlu kazandı.

Bolu'nun Kıbrıscık İlçesi'nde 31 Mart yerel seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Emin Tekemen kazandı.

Bolu'nun Mengen İlçesinde 31 Mart yerel seçimlerini Mengen’de AK Partili Vural Turan kazandı.

Bolu’nun Gerede ilçesinde mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Allar, rakibi yeğeni olan Büyük Birlik Partisi adayı Mehmet Akif Allar’ıdan yüzde 10 oy fazla alarak yeniden Belediye Başkanı oldu. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.