SON DAKİKA

BOLU'DA ARILARIN ŞAH DAMARINDAN SOKTUĞU KARAKAYA KURTARILAMADI

Doğancı Köyü’nde yaşayan Mustafa Karakaya, şah damarından arı sokması sonucu hayatını kaybetti. 45 yaşında hayata gözlerini yuman Karakaya’nın ölüm haberi sevenlerini üzdü.

BOLU'DA ARILARIN ŞAH DAMARINDAN SOKTUĞU KARAKAYA KURTARILAMADI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Doğancı Köyü’nde yaşayan usta marangoz Mustafa Karaya dün öğlen saatlerinde evinin bahçesinde bulunan arı kovanlarının bakımını yaparken ağır yaralandı. Bal arılarının şah damarına yakın bölgeden 3-4 defa sokması sonucu yaralanan Karakaya ambulansla hastaneye yetişmek için evine koşarak eşi Hayriye Karakaya’ya haber verdi. Arı alerjisi olan Karakaya olay yerine sağlık ekipleri ulaşamadan  can verdi. 3 çocuk babası olan ve Cem Hakko ve Dünya Göz Hastanesi Sahibi Eray Kapıcıoğlu gibi isimlere marangozluk işleri yapan Karakaya tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karakaya’nın ölüm haberi sevenlerini üzdü. 

Mustafa Karakaya bugün Doğancı Köyü’nde kılınan Öğle Namazından sonra sevenlerinin gözyaşları ve dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN Bolu Gerçek Gazetesi

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.