SON DAKİKA

BOLU'DA DÜN YAŞANAN KORKUNÇ OLAYLA İLGİLİ SON GELİŞMELER

Bolu’da dün Sanayi Sitesi’nde eniştesi tarafından pompalı tüfekle vurulan ve hastanede yaşam mücadelesini kaybeden Erhan Üreten’in cenazesi Taşçılar köyü Siyamioğlu Mahallesi Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecek.

BOLU'DA DÜN YAŞANAN KORKUNÇ OLAYLA İLGİLİ SON GELİŞMELER
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erhan Üreten, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Kenan Ü.’yü kısa sürede yakaladı. Olayla ilgili bağlantısı olan Kenan Ünen'in oğlu, Erhan ve Ersan Üreten’in kuzeni Taner Ünen'in de teslim olduğu öğrenildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

25 yaşında hayata gözlerini yuman Erhan Üreten’in cenazesi Taşçılar köyü Siyamioğlu Mahallesi Camii’nde öğle namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek.

SAĞLIK DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

Ayrıca olayda ağır yaralanan Ersan Üreten ve babası Ekrem Üreten’in ameliyattan çıktıkları ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

OLAY

Bolu'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Aşağısoku Mahallesi'ndeki Küçük Sanayi Sitesi'nde husumetli oldukları belirtilen Kenan Ü. ile Ekrem Ü. ve 2 oğlu karşılaştı.

Çıkan tartışmada Kenan Ü, pompalı tüfekle Ekrem Ü. ve 2 çocuğuna ateş etti.

Vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Ekrem Ü. (46), Erhan Ü. (24) ve Ersan Ü. (23) ile bölgede bulunan Mehmet Osman G. (17) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Erhan Ü. müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan Kenan Ü. ise merkeze bağlı bir köyde polis ekiplerince gözaltına alındı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.