SON DAKİKA

BORCUNA EN SADIK ESNAF BOLULU ESNAF

Bolu esnafı borcuna olan hassasiyetini rakamlarla gösterdi. Bolu Köroğlu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal, kooperatif ortaklarının kullandığı kredilerin geri ödemesinde yasal takip oranının Yüzde 0,69 olduğunu söyledi.

BORCUNA EN SADIK ESNAF BOLULU ESNAF
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

HABER: ZEKERİYA ERCİVAN BOLU GERÇEK

Bolu esnafı güvenirlik konusunda ilk sırada yer alıyor. Bolu esnafı borcuna olan hassasiyetini rakamlarla gösterdi. Bolu Köroğlu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal, kooperatif ortaklarının kullandığı kredilerin geri ödemesinde yasal takip oranının Yüzde 0,69 olduğunu söyledi.

BOLU ESNAFIMIZIN BORCUNA NE KADAR SADIK OLDUĞUNU VE DÜRÜST TİCARET YAPTIĞINI GÖSTERİYOR

Altındal Bolu gerçek haber sitesi editörü Zekeriya Ercivan’a yaptığı açıklamada Bolu esnafının borcuna olan hassasiyetini şu şekilde anlattı:

Biz Bolumuzdan esnafımızdan çok memnunuz. Kooperatifimize bağlı 1068 aktif kayıtlı üyemiz bulunuyor. Bu üyelerimizin şuan güncelde kooperatifimizden kullanmış oldukları kredi miktarı 333 Milyon 900 Bin TL. Bu kredilerin geri ödemesinde yasal takip oranı Yüzde 0,69, yani Yüzde 1 bile değil. Bu Bolu esnafımızın borcuna ne kadar sadık olduğunu ve dürüst ticaret yaptığını gösteriyor. Ben inanıyorum ki böyle bir takip rakamı Türkiye’de hiçbir kooperatifte yoktur. Bolu esnafımıza bize gösterdiği teveccühten ve borcunu zamanında ödeyerek kooperatif imkânlarının, kredi imkânlarının gelişmesinde katkı sundukları için teşekkür ediyoruz. Bizler Bolu’nun ve esnafımızın her zaman emrindeyiz. İnşallah ülkemizin ekonomik şartları gün geçtikçe daha da iyileşir, bizde esnafımıza ihtiyaç duyduğu şartlarda, miktarlarda ve oranlarda kredi imkanı sağlamaya işlerinin büyümesinde yardımcı olmaya devam ederiz. Tüm esnaf arkadaşlarımıza sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum. Tüm esnafımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Berat (3 hafta önce)
    Evet! Bu yüzden Bolu her açıdan Hükümet tarafından kuşatılmış ve saldırı altında..Bolu'-yu rahat bırakın..dışardan gelen hastane sevklerini durdurun..Yabancı öğrenciler ülke dışından parayla gelip okuyacak.,benim çocuklarım üniversite sınavlarıyla elenecek..Şehir hastanesi istemiyoruz..Şehir hastanesi demek Bolu dışından yüzlerce hastayı buraya getirip Bolu halkına yine zulmetmek demek..Üç beş dönerci,lokantacı para kazanacak diye zaten yürünemez hale gelmiş İzzet Baysal caddesini tamamen kilitlemek demektir..Bolu küçük kalmalı..büyümemeli..Turizm şehri olarak kalmalı..Ankaranın yedek hastane merkezi olmamalı..
    0
    0
    Cevapla