SON DAKİKA

ÇARŞI PAZAR GEZEN AK PARTİ "BİZ GELİYORUZ"

AK Parti belediye başkan aday adayları sahada vatandaşla kucaklaşmaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in öncülüğünde Bahçelievler Mahallesi semt pazarına ziyaret eden AK Parti belediye başkan aday adayları birlik beraberlik mesajı verdi.

ÇARŞI PAZAR GEZEN AK PARTİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’nun özlediği belediyecilik anlayışını yeniden hayata geçirmek için sahaya inen AK Parti belediye başkan aday adayları Süleyman Özbağ, Muhammed Emin Demirkol, Mustafa Deverenli, Selami Konyalıoğlu ve Reşat Özcan AK Parti İl Başkanı Suat Güner’in öncülüğünde ve Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay’ın eşliğinde Bahçelievler Mahallesi semt pazarını ziyaret etti. Vatandaş ve esnafla sohbet eden AK Parti ekibi, Bolu’nun hak ettiği belediyecilik anlayışını tekrar hayata geçirmek için Bolu’da yapılması gereken projeleri anlattı. Bolu’nun geleceği için çalıştıklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Suat Güner “Bolu halkına yakışır, çalışkan bir belediye için biz geliyoruz” dedi.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.