SON DAKİKA

DEMİRKOL VE KAVAK İŞBİRLİĞİ SEBEN'DE SES GETİRDİ

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimler öncesi siyasi partiler çalışmalarını sürdürürken, Seben'de AK Parti'nin iki adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ve Fatih Kavak Seben'de seçmenle buluştular. Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol ve Seben Belediye Başkanı ve başkan adayı Fatih Kavak yaptıkları açıklamada 1 Nisan'dan sonra vatandaşın görev vermesi ile hem Bolu'da hem de Seben'de birlikte çalışacaklarını ifade ettiler.

DEMİRKOL VE KAVAK İŞBİRLİĞİ SEBEN'DE SES GETİRDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu ve Seben için kolları sıvayan iki genç başkan adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ve Fatih Kavak Sebenli vatandaşlarla bir araya geldiler. 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimler öncesi yoğun tempoda çalışan iki başkan adayı Seben pazarında vatandaşlara projelerini anlattılar, seçimde kendilerine destek istediler. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Seben halkı iki genç başkan adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ve Fatih Kavak'a büyük ilgi gösterirken kendilerine başarılar dilediler. 

Ziyaret ile ilgili Seben Belediye Başkanı ve Ak Parti Seben Belediye Başkan adayı Fatih Kavak yaptığı açıklamada  “Bolu'da yaşayan Sebenli hemşehrilerimiz dün olduğu gibi bugün de destekleriyle sayın Belediye Başkan adayımız Muhammed hocamızın yanında olacaktır. Bizler Muhammed Emin başkanımızın Bolu'nun kaybettiği 5 yılını ekibi ile birlikte yatırımlarıyla, projeleriyle, tekrar vizyon belediyeciliğiyle göstereceğine inancımız tamdır. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol ise konuşmasında “Seben'e gelmekten çok mutluyum. Bizler Bolu'yu hep birlikte yöneteceğiz inşallah. 1 Nisan itibariyle bu hizmet etme görevi bizlere geçtiğinde Bolu'nun sorunlarının yanında diğer ilçelere yapacağımız yardımlar gibi Seben ilçemize de yardımlarımızı yapacağız. Bolu'da ikamet eden değerli Sebenli hemşehrilerimizin desteklerinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.