SON DAKİKA

FECİ KAZADAN KAHREDEN HABERLER GELDİ

Bolu’da D-100 Kara yolunda otomobilin yolcu otobüsüne arkadan çarpmasıyla meydana gelen feci kazada Serdar Genişyürek ve Muhammed Ali Yoz hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ahmet Ş'nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

FECİ KAZADAN KAHREDEN HABERLER GELDİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu’da D-100 kara yolunda yolcu otobüsüne arkadan çarpan otomobil kağıt gibi ezildi. Meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralanırken 2 kişi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.  

Kaza, D-100 kara yolunda Ankara istikametinde Gölyüzü Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı plakalı yolcu otobüsü Gölyüzü Kavşağı’nda yeşil ışığın yanmasıyla trafik ışıklarından Ankara istikametine doğru hareket etti. Bu esnada Ankara istikametinde seyreden kimin kullandığı tespit edilemeyen 34 EA 5725 plakalı otomobil, yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç kağıt gibi ezildi. Otomobilde bulunan Serdar Genişyürek (19) , Muhammet Ali Yoz (24) ve Ahmet Şahan (19) ağır yaralandı.  İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen yaralıların yakınları, sinir krizleri geçirdi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle bölgede trafik akışı bir süre alternatif yollardan sağlandı.  

Hastanede 2 yaralı hayatını kaybetti

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ağır yaralı olarak sevk edilen Serdar Genişyürek ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak sevk edilen Muhammet Ali Yoz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ahmet Şahan’ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.