SON DAKİKA

FEN LİSESİNDEN MUHTEŞEM 12 MART PROGRAMI

Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Bolu'da da İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi. Bolu Fen Lisesinin hazırladığı kusursuz program, davetliler tarafından tam not aldı.

FEN LİSESİNDEN MUHTEŞEM 12 MART PROGRAMI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Bilim ve Sanat Merkezi konferans salonundaki program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Günün anlam ve önemi belirten konuşmanın yapılmasının ardından Bolu Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu “İstiklale Doğru” tiyatro ve  oratoryo gösterisinin sergilendiği programın ardından Vali Erkan Kılıç ve beraberindekiler, günün anlam ve önemini ifade eden resim sergisini gezdiler. 

Bolu protokolünün yanı sıra çok sayıda öğrenci ve vatandaşların katıldığı program büyük beğeni alırken, program sonunda Vali Kılıç programı hazırlayan Bolu Fen Lisesi yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.  Günün önemi nedeniyle hatasız bir program hazırlayan Bolu Fen Lisesi  öğretmenleri ve öğrencileri program sonunda günü ölümsüzleştiren fotoğraf çekimi ile muhteşem programı sonlandırdılar. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.