SON DAKİKA

GÖLCÜK'E DEVLET ELİ DEĞDİ. 15 MİLYONLUK YATIRIM

Bolu’da her yıl 500 bin turistin ziyaret ettiği ve 2040 yılına kadar Bolu Belediyesi’ne tahsisli olan Gölcük Tabiat Parkı’nın sözleşmesi Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından sözleşme kurallarına uyulmadığı ve gerekli bakım onarımın yapılmadığı gerekçesiyle feshedildi. Milli parkta Kurban Bayramı öncesinde hummalı çalışma yapılıyor. Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından yoğun çalışma başlatılırken, parka ilk etapta 15 milyonluk yatırım yapılıyor.

GÖLCÜK'E DEVLET ELİ DEĞDİ. 15 MİLYONLUK YATIRIM
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Gölcük Tabiat Parkı’nda hummalı çalışma başlatıldı. Mayıs ayında Bolu Belediyesi’nden sözleşme kurallarına uyulmadığı için 2040 yılına kadar olan sözleşme fesh edildi.

BÜTÜN MASALAR DEĞİŞTİRİLİYOR

Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından ilk etapta tabiat parkında bulunan 100 masa değiştirildi. Masalar Bolu T Tipi Cezaevi’nde bulunan mahkumlar tarafından bedeli karşılığında yapıldı. Kurban Bayramı sonrasında da bütün masalar yenilecek.

PARKIN DÖRT BİR YANINA KAMERALAR KONULDU

Gölcük Tabiat Parkı’nın dört bir yanına toplam 20 kamera yerleştirildi. Tabiat parkına gelen ziyaretçilerin hem güvenliğini sağlamak ve daha güvenli park için gerekli çalışmalar yapıldı.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolulu (1 ay önce)
    100 kere dedim Gölcük'-e yatırım yapılması lazım Gölcük'-e yatırım yapılmazsa Boluspor'-un elinden alınır seni de 15 milyon para kazanıyorsun Gölcük'-ten 500 milyar para harcamaya kıyamıyorsun sen yatırım yapmazsan para harcamazsan gölcüğü alırlar elinden
    0
    0
    Cevapla