SON DAKİKA

KARACASU'DA TECRÜBELİ BÜROKRAT ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPIYOR

Yaklaşan 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Belediye ve belde başkanları tek tek adaylıklarını açıklarken, ilimizin gözde beldesi Karacasu Belediye Başkanlığı için yılların tecrübeli bürokratı Şerafettin Çilkara AK Parti'den Karacasu Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvuru evraklarını bugün partiye teslim edecek.

KARACASU'DA TECRÜBELİ BÜROKRAT ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPIYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Devletin bir çok kademesinde görev alan ve en son Bolu'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, KYK Bölge ve İl Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Çilkara, görev yaptığı bu dönemde spor yatırımlarında da Bolu adına önemli kazanımlara imza atmıştı. Geçtiğimiz Temmuz ayında 46 yıllık memuriyetine yaş haddinden dolayı sonlandıran Çilkara , bilgisi ve tecrübesi ile Karacasu için en güçlü adaylardan biri olarak gösteriliyor. 

BELDE'DE EN GÜÇLÜ ADAY OLARAK GÖRÜLÜYOR

Bugün AK Parti Bolu İl Başkanlığına aday adaylık dilekçesini verecek olan başarılı bürokrat Şerafettin Çilkara, Spor ve Turizm için büyük potansiyele sahip Karacasu'da AK Parti'nin aday göstereceği isim olması bekleniyor. 

BİR ÇOK PROJEDE, SPOR TESİSİNDE, SPOR BAŞARILARINDA İMZASI VARDI

AK Parti'den Karacasu Belediye başkanı aday adayı olarak dilekçesini verecek olan ilimizin yetiştirdiği ve hizmet aldığı eski bürokrat Şerafettin Çilkara, özellikle uzun dönem başarı ile görev yaptığı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde il genelinde bir çok tesisin projesi, yapımı ile birlikte spor adına ilimizin aldığı bir çok başarıda büyük pay sahibi olmuştu. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

9 yorum yapılmış

  • Ahmet HASANOĞLU (10 ay önce)
    Kıymetli Müdürüm, çıktığınız bu yolda Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. Hakkınızda hayırlı ise Rabbim nasip eylesin, hayırlı değilse Rabbim hayra çevirsin.
    0
    0
    Cevapla
  • İbrahim kıymaz (11 ay önce)
    Yakışır karacasuya, başarılar diliyorum,
    %100
    %0
    Cevapla
  • İbrahim (11 ay önce)
    Şerafettin müdürümüz hakkında hayırlara vesile olmasını canı gönülden Allah ‘tan niyaz ediyoruz.
    %100
    %0
    Cevapla
  • Şampiyon (11 ay önce)
    Yıllarca bölge müdürlüğü yapmış ve Gençlik Spor il müdürlüğü yapmış Kariyer Uzmanı tecrübeli abimiz Şerafettin Çilkara güzel hizmetler yapacağına inanıyorum yolu baht açık olsun.
    %100
    %0
    Cevapla
  • Mert BASKAN (11 ay önce)
    Bu kadar deneyim, bu kadar tecrübe. Karacasu gerçekten şanslı. Müdürün yaptıkları ortada. Devlette lekesiz 44 yıl yöneticilik herkesin harcı değil.
    0
    0
    Cevapla
  • Rahîm Yılmaz (11 ay önce)
    Çok degerli zeki çalışkan âdil feraset basiret ilim irfan sahibi bir devlet adamı.Başarılar diliyorum
    %100
    %0
    Cevapla
  • Abdülkerim Arıkan (11 ay önce)
    GSB nın gözde bürokratlarından olan, sayısız proje ve başarilarına şahit olduğumuz kıymetli ağabeyimizin birikimini kendi beldesi için kullanacak olması Karacasu için büyük bir şanstır diye düşünenlerdenim.Şerafettin Çilkara müdürüm ve Karacasu için hayırlı olsun inşallah.
    0
    0
    Cevapla
  • Musa alan Zonguldak (11 ay önce)
    Hayırlı olsun Müdürüm bunuda basaracagindan adım gibi eminim yeterki kadronuzu iyi kurun
    0
    0
    Cevapla
  • MUHİTTİN ÖZÇELİK (11 ay önce)
    Tebrik ediyorum. Karacasu için büyük kazanç olur inşallah.
    %100
    %0
    Cevapla