SON DAKİKA

MANAVLAR ODASINDAN SINAV TEDBİRLERİ

Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal YKS sınavı nedeniyle oda olarak alınan tedbirleri açıkladı. Altındal sınav nedeniyle 14.00'e kadar yüksek sesle ürün satılmayacağını belirterek öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

MANAVLAR ODASINDAN SINAV TEDBİRLERİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Başkanı Mustafa Altındal  yaptığı açıklamada “Haftaya cumartesi ve pazar günü YKS sınavı olması sebebiyle saat 14.00'a kadar yüksek sesle ürün satılmayacaktır, anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, hayırlı işler dileriz” ifadeleri,ne yer verdi. Başkan Altındal ayrıca “Sevgili gençler, pazarcılar olarak sizleri çok seviyoruz. Haftasonu gireceğiniz sınavda başarılı olacağınızdan hiç kuşkumuz yok. Olurda iyi geçmez ise unutmayın ki dünyanın sonu değil..RABBİM hepinize zihin açıklığı versin.Tüm gençlerimize sınavda başarılar diliyorum” dedi. 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.