SON DAKİKA

MEVDUAT FAİZLERİ ÇILDIRDI. 1 MİLYON TL BANKADAN NE GETİRİYOR?

Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor?

MEVDUAT FAİZLERİ ÇILDIRDI. 1 MİLYON TL BANKADAN NE GETİRİYOR?
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Merkez Bankası’nın faiz artırmasıyla birlikte bankalarda mevduat faizleri çok fazla artmaya başladı. Banka şubeleri, internet bankacılığındaki mevduat faiz oranlarından daha fazla faiz vermeye başladı. Bankadan bankaya mevduat faizleri değişkenlik gösteriyor.

Bankalar yeni müşterilerine özel kampanyalar yapıyor. İnternet bankacılığında faizler yüzde 58’e kadar çıkıyor. Ancak bankalara gidip pazarlık yapıldığında daha yüksek faiz oranı verilebiliyor.

Şu anda 1 milyon TL’nin aylık net getirisi 45 bin TL ile 50 bin TL arasında değişmektedir.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.