SON DAKİKA

MİLLETVEKİLİ İSMAİL AKGÜL "İŞÇİ BAYRAMINDA, İŞÇİ KIYIMI!"

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül yaptığı açıklamada, Bolu Belediyesinde ‘Ak Parti’li ve MHP’li siyasilerin sosyal medya paylaşımlarını beğenen personelin işten çıkartıldığını söyledi.

MİLLETVEKİLİ İSMAİL AKGÜL
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Milletvekili İsmail Akgül 'İşçi bayramında, işçi kıyımı yapılıyor' dedi. Akgül Bolu Belediyesinde seçimden hemen sonra işten çıkarmaların başladığını, ‘Ak Parti’li ve MHP’li siyasilerin sosyal medya paylaşımlarını beğenen personelinin ise hemen işten atıldığını iddia etti.

Akgül açıklamasında, "Mahalli İdareler seçimleri sonrası, Bolu halkının iradesi sandığa yansımış ve Tanju Özcan’a ikinci dönemi için yetki verilmişti. Bizler Bolu Belediyesi’nin artık iş ve aş üretmesi, halkın yaşamını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmesini beklerken ne yazık ki hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyoruz. 

İşçi ve alın teri üzerinden siyaset ürettiklerini iddia edenler ne yazık ki 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramının arefesinde ‘Ak Parti’li ve MHP’li siyasilerin sosyal medya paylaşımlarını sadece ve sadece ‘beğendikleri’ için işlerinden çıkarıldıklarını görüyoruz. 

Daha bir ay önce Milliyetçi söylemler ile şov yapanlar 1 Mayıs işçi ve Emekçi Bayramında sırf MHP’yi ve AKP’yi destekledikleri bahanelerine sığınarak işçi kıyımına başladılar. İşçi bayramında, işçi kıyımına imza atanlar Bolu halkının hafızasında yerlerini almıştır. 

Biz gel Bolu’ya hizmet edelim dedikçe kendi ütopyaları için Bolu’ya gerçek yüzünü göstermeye başladı. Umarım bu yanlışından en kısa zamanda döner Bolu’nun evladı olduğunu hatırlar!" şeklinde konuştu.
 

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.