SON DAKİKA

SAĞLIK MAHALLESİ HALKI ÖDEMELERİNİ ARTIK BURADA YAPABİLECEK

Bolu Belediyesi tarafından Sağlık Mahallesi’nde Hizmet ve Ödeme Noktası açıldı. Kapalı Semt Pazarı yanında hizmete giren hizmet ve ödeme noktası vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

SAĞLIK MAHALLESİ HALKI ÖDEMELERİNİ ARTIK BURADA YAPABİLECEK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Belediyesi, Bolu’nun en büyük mahallesi Sağlık Mahallesi’nde vatandaşların belediye hizmetlerine belediyeye gelmeden kolaylıkla ulaşabilecekleri bir Hizmet ve Ödeme Noktası açtı.

Sağlık Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yanında inşa edilen 2 katlı binada hizmete giren Bolu Belediyesi Hizmet ve Ödeme Noktası hafta içi her gün 08.30-12.30 ila 13.30-17.30 saatleri arasında hizmet verecek. Vatandaşlar hizmet ve ödeme noktasında emlak-çevre temizlik vergisi ve su faturası ödemeleri kolaylıkla yapabilecekler. Belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına getiren hizmet ve ödeme noktasında ayrıca, emlak sicil ve tahakkuk işleri ile her türlü talep ve şikâyetlere ilişkin dilekçeler de alınacak.

Hizmet ve ödeme noktasına tam not

Öte yandan Bolu Belediyesi Hizmet ve Ödeme Noktası’nın hizmete girmesi mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Emlak vergisi ödemesi için hizmet ve ödeme noktasına gelen bir vatandaş, duyduğu memnuniyeti “Sağlık Mahallesi nüfus yönünden bolunun en yoğun mahallelerinden bir tanesi. Belediye bu hizmet binasını pazaryerinin hemen yanına yapması nedeniyle hizmeti ayağımızın dibine getirmiş oldu. Gerek su paraları, gerekse emlak vergisi ödemeleri veya belediyle olan diğeri işlerimizde artık burayı tercih ediyoruz. Gerçekten çok memnun oldum. Çayımızı da ikram ettiler. Personelimizden de memnunuz. Emeği geçenleri kutluyorum, teşekkür ediyorum” ifadeleriyle belirtti.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.