SON DAKİKA

SEBEN BELEDİYESİ O GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR

Her yıl ramazan ayında düzenlediği iftar programları ile ihtiyaç sahibi ve yaşlı vatandaşların yanında olan Seben Belediyesi bu geleneği bu Ramazan'da da sürdürecek.

SEBEN BELEDİYESİ O GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hazırlıklarını tamamlayan Seben Belediyesi ilçesinde bulunan ihtiyaç sahibi ve yaşlı vatadaşların yanında olmaya devam ediyor. Hem iftarda hem de sahurda hazırlanan yemeklerin ihtiyaç sahibi ve yaşlı vatadaşlara tek tek ulaştıracaklarını bildiren Seben Belediye Başkanı ve AK Parti Seben Belediye Başkan Adayı Fatih Kavak gönüllere dokunmaya devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamada “Her yıl olduğu gibi bu yılda hayırsever vatandaşlarımızın da desteği ile ihtiyaç sahibi ve yaşlı vatadaşlarımıza yemek ikramında bulunacağız” ifadelerine yer verildi. 

Bir 6 kişi, tofu ve şunu diyen bir yazı 'Al minfilling Allah yolunda her ne harcarsanız, Allah onun yerine başkasını verir. Sebe Sûresi (34/39) Her yıl olduğu gibi bu yılda hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi ve yaşlı vatandaşlarımıza iftarlık ve sahurluk yemek ikramında bulunacağız. HER SEY GÜZEL SEBEN İÇİN FATÍH KAVAK SEBEN BELEDİYE BAŞKANI 0374 411 31 80 www.seben.bel.tr Seben Belediyesi' görseli olabilir
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.