SON DAKİKA

ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Yaklaşık 3 buçuk yıldır Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini başarıyla yürüten, taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanan Başkan Cihan Özkalem'in yerine yine Ülkücü camia tarafından çok sevilen Sedat Tok atandı.

ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

3 buçuk yıl önce Ülkü Ocakları Genel Başkanı tarafından Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı olarak atanan Cihan Özkalem'in görev süresi sona erdi. Görev yaptığı süre boyunca özellikle gençlere yönelik yaptığı çalışmalar ve sosyal projelerle Bolu Ülkü Ocaklarını Türkiye genelinde tanıtan Cihan Özkalem mütevazi ve beyefendi yapısıyla Bolu'da vatandaşların taktirini topladı.

Özkalem'den boşalan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığına yine Ülkü Ocaklarının her kademesinde görev alan, camia tarafından çok sevilen Sedat Tok Ülkü Ocakları Genel Başkanı tarafından atandı. 

Yapılan atamalar sonrası eski başkan Cihan Özkalem ve yeni başkan Sedat Tok'tan açıklamalar geldi. 

CİHAN ÖZKALEM / Ülkü Ocakları Bolu İl eski Başkanı

Değerli ülküdaşlarım, dava arkadaşlarım ve Kıymetli Bolu’lu hemşerilerim, Yaklaşık 3,5 senedir yapmış olduğum Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı görevimi Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdirleriyle devretmiş bulunmaktayım. 12-13 yaşlarımdan itibaren Bolu Ocakta çaycılıktan, temizlikçiliğe, ortaöğretim birim başkanlığından, her türlü göreve, ayrıca bilfiil 5 yıl boyunca da Sayın Vekilimiz İsmail Akgül’ün Ocak Başkan vekilliği görevini yürüttüm. Allah nasip etti 3 yılı aşkın süre Bolu Ocak Başkanlığı yapma şerefini şahsıma kısmet etti. Küçük yaşlarımda itibaren Bolunun sokaklarında rüştümü ispatladım. Her mevkiinin geçici, her yolun bir sonunun olduğu şu fani dünyada, Ülkü Ocaklı yıllarımı ömrümün tek şerefi olarak yaşamanın heyecanı ve hazzı içerisindeyim. Ocağımız ve partimiz için gözümü budaktan esirgemedim. Görev sürecinde elimden geldiğince teşkilata faydalı olmak için ve koltuktan güç alan değil koltuğa güç vermek için çalıştım. Türk gençliği ve Bolu halkı adına faydalı işler yapmaya il yönecilerim ve ilçe ocak başkanlarımla çalıştık. Ülkü Ocaklarının onunurunu Şahsiyetimin üzerinde tuttum. Bu süreçte Her daim yanımda olan Başta Değerli Eşim ve aileme, Kıymetli il yöneticilerime, İlçe Ocak Başkanlarıma, Üniversite, ortaöğretim teşkilatlarıma, Asenalarımıza, Desteklerini bizden esirgemeyen Değerli İş Adamlarımız ve Esnaflarımıza, Milliyetçi ülkücü camiada yer alanlara, Abilerime, kardeşlerime, arkadaşlarıma, Dostlarıma çok teşekkür ederim her biri haklarını helal etsinler, Ben herkese hakkımı helal ettim. Allah hepsinden razı olsun. Hayatım boyunca eğilmeden, Yolumuzdan Şaşmadan, Milliyetçi Ülkücü Hareketin, Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin emirinde yer alacağım.
Varolsun Ülkü Ocakları!!!

SEDAT TOK  / Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı

Büyük Türk Milletinin geleceği, Türk Gençliğinin en büyük gençlik teşkilatı olan, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in bizlere bıraktığı kutsal bir emanettir.

Ülkü Ocakları, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesi ile; “Yürekleri vatan, bakışları bayrak, duruşları mızrak, sevdaları berrak, dava ve ülkü erleri”nin yetiştiği kutsal bir ocaktır.

Çocuk yaşlarımızdan itibaren bünyesinde yetişmekten gurur duyduğumuz,  “Mevkimiz değişsede, mevzimiz değişmez!” düsturuyla her kademesinde görev aldığımız Ülkü Ocaklarımızda şahsımıza tevdi edilen her türlü görevi layıkıyla yerine getirme azminde olduk.

Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdir ve tensipleri ile Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı olarak görevlendirildim.

Öncelikle bizleri bu göreve layık gören Genel Başkanımız  Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’a şükranlarımı sunuyorum.Teşkilatımızla birlikte, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Genel Başkanımız
Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emrinde, Türk Gençliğinin ve Büyük Türk Milletinin hizmetinde olacağız.  

Desteklerini esirgemeyen, Ülkü Ocakları Genel Sekreterimiz Sayın İlhan Durak’a, MHP Bolu
Milletvekilimiz Sayın İsmail Akgül’e, MHP Bolu İl Başkanımız Sayın Ayhan Çelikkol ve tüm il ve ilçe
teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

Cenab-ı Allah’tan görevimizi hakkıyla ve layıkıyla yapmayı diliyor, bugüne kadar bu görevi yapan ve
istikamet üzere yaşayan tüm Ocak Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ahirete irtihal eden başta
Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Ülkü Şehitlerimizi, Başkanlarımız ve dava büyüklerimizi
rahmet ve minnetle anıyorum.

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.