SON DAKİKA

VALİ KILIÇ BOLUSPOR BAŞKANI SAVAŞ ABAK'I ZİYARET EDECEK

Trendyol 1. ligde her şeye rağmen play-of'a kalmayı başaran Boluspor maalesef şehirden beklediği desteği göremezken, kırmızı beyazlı ekibin her zaman yanında olan Vali Erkan Kılıç, kritik maça 24 saat kala başkan Abak'ı bugün saat 17.00'de ziyaret edecek.

VALİ KILIÇ BOLUSPOR BAŞKANI SAVAŞ ABAK'I ZİYARET EDECEK
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Perşembe günü play-of 1. turunda deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak olan Boluspor için heyecanlı bekleyiş başladı. Ligin son maçında son dakika golü ile adını play-of'a yazdıran Boluspor o günden bu yana şehirden beklediği desteği göremedi. Kırmızı beyazlı ekip bin bir zorlukla hazırlandığı Bodrum maçı için Muğla'ya giderken, ekibimize her fırsatta destek olan Vali Erkan Kılıç'ta maça 24 saat kala Boluspor Başkanı Savaş Abak'a bir ziyaret gerçekleştirecek. Başkan Abak'ın destek konusunda her fırsatta ismini andığı Vali Erkan Kılıç'ın bu ziyaretinin Boluspor'a ve yönetime moral olacağı kaydedildi.        

YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.