SON DAKİKA

VALİ KILIÇ VE EŞİNDEN ÇOK ÖZEL ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç, Anneler Günü dolayısıyla duygusal ve anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

VALİ KILIÇ VE EŞİNDEN ÇOK ÖZEL ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI
A- A+ PAYLAŞ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

Bolu Valisi Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç, Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerini ziyaret ederek onlara çiçekler takdim etti ve günlerini kutladı. Bu kapsamda, 2002 yılında Antalya’da şehit düşen Volkan Biçici’nin annesi Türkan Biçici ve 2017 yılında Hakkari’de şehit olan Burak Bilen’in annesi Nurhayat Bilen evlerinde ziyaret edildi.

Vali Kılıç ve eşi, ziyaretler sırasında şehit aileleriyle derinlemesine sohbetler gerçekleştirerek, bu özel günde onların yanında olduklarını hissettirdiler. Ayrıca şehitlerin çocuklarına çeşitli hediyeler vererek, bu anlamlı günde onları da unutmadılar.

Aynı gün içinde Vali Kılıç ve eşi, İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi ve İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'ni de ziyaret etti. Huzurevinde kalan annelerle birebir sohbet ederek, Anneler Günü'nü kutladılar ve sağlıklı, mutlu günler dilediler.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar
YOUTUBE Kanalımız www.youtube.com/spor14tv

Yorumlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.